Min bakgrund och mina tjänster

One stop

content shop

TERA VISIONS

GSM +358 400 465 331
E-mail bo@teravisions.fi

Bo Ingves journalist

Erfaren journalist till er tjänst

 

Vem

Mitt namn är Bo Ingves och jag skriver artiklar om svårhanterbara saker i en lättförståelig form. Tera Visions Oy Ab är ett enmansföretag som jag grundade 1996.

 

Min historia i korthet

Jag är universitetsutbildad journalist med ekonomisk utbildning och har arbetat som journalist på heltid sedan 1985. Huvudsakligen skriver jag artiklar om ekonomi, finans och teknik, men under mina 30 år i branschen har jag skrivit om snart sagt alla ämnen. Jag har kontinuerligt utbildat mig själv i fotografering och ombrytning. Jag gjorde min första webbsajt 1996 och har alltså åldrats tillsammans med Internet.

 

Efter 20 år som freelance anställdes jag av KSF Media som journalist och tidningsombrytare 2011. Mitt modersmål är svenska men jag skriver också på finska och beroende på ämnesområdet även på engelska. År 2013 visstidsanställdes jag på Forum för ekonomi och teknik som tf. redaktionschef och layoutare. Vikariatet tog slut i september 2016 och därför är jag nu igen medieföretagare.

 

Vad jag erbjuder

Jag kan hjälpa dig om du behöver en erfaren journalist för att skriva lättlästa texter om svåra saker, framför allt om företag, ekonomi och teknik. Jag skriver på svenska, finska och beroende på ämnesområde även engelska. Jag är också en erfaren ombrytare och fotograf som har gjort hela publikationer och böcker.

 

I tillägg är jag auktoriserad översättare finska-svenska. I mitt översättningsarbete är målsättningen att göra levande översättningar och inte att ordagrant försöka återge källtexten.

 

Mina verktyg

I min verktygsback finns bland annat Creative Suite, Microsoft Office och Nikon 7200 med kvalitetsoptik.

 

Några länkar:

Mitt senaste och sista Forum, Augusti 2016

 

En färsk inlaga i Forum som jag ombrutit

 

Affärsmagasinet Forum Hemsida

JUTTUJA

ARTIKLAR

STORIES

 

KUVAUSTA

FOTOGRAFI

PHOTO

TAITTOA

LAYOUT

DESIGN

TUOTEVIESTINTÄÄ

PRODUKTKOMMUNIKATION

PRODUCT COMMUNICATION

Yhteystiedot – Kontakt – Contacts

 

Tera Visions Oy Ab

Rauhankatu 15 C 5

06100 Porvoo

 

0400-465 331
bo(at)teravisions.fi

www.teravisions.fi